Sorghum gedijt in revolution planter en de stokken maken een mooie erwten latwerk

Sorghum gedijt in Revolution Planter en de stokken maken een mooie erwten latwerk.

Van de werknemers-eigenaars van Gardener's Supply.

Sorghum gedijt in de Revolution planter en de stokken maken een mooie erwten latwerk.

Sorghum gedijt in de Revolution planter en de stokken maken een mooie erwtentralie.

Cody toont de hoogte van de sorghum in de planter.

Ik voel me gelukkig dat ik dingen mag kweken als onderdeel van mijn werk als testcoördinator.

Vorig jaar werd ik gevraagd om verschillende planten te kweken in de.

Gardeners Revolution® Classic Tomatenplanter.

We wilden iets kweken dat erg hoog zou worden, om er zeker van te zijn dat onze nieuwe bevestigingspunten de plantenbak rechtop zouden houden.

Cody, onze productontwerper, stelde voor om sorghum te proberen. We kweekten het uit zaad, rechtstreeks in de planter. In minder dan drie maanden groeide de plant tot een hoogte van ongeveer 8 meter en, jawel, de nieuwe bevestigingspunten voorkwamen dat de planter omviel.

In de herfst was het prachtig om te zien hoe de kleur van de stokken gevlekt werd met rode en oranje tinten.

We oogstten ze in de hoop er stroop van te maken, zoals ze in het zuiden doen, maar we zijn er nooit achter gekomen hoe dat moet. Als Vermonters weten we hoe je ahornsiroop maakt, maar sorghumsiroop is een onbekende voor ons!

Vanwege hun schoonheid durfde ik de stokken niet te composteren, en heb ze de hele winter bewaard. In de lente brachten we ze terug naar de proeftuin en maakten er een latwerk van voor erwten, niet wetende of ze sterk genoeg zouden zijn.

De geoogste stokken in de herfst houden van deze kleuren! En de tipi trellis die we maakten in het vroege voorjaar.

Zoals je op de foto kunt zien, is het sorghumtipi latwerk gelukt en groeien de erwten prachtig in de stokken!

De erwten groeien halverwege het hekwerk. Zal het werken? Ja. Volgroeide erwten bereiken de top op de perfecte hoogte!.

Het is altijd leuk om nieuwe gewassen te proberen, is het niet?

Deborah Miuccio is onze Product Test en Onderzoek Coördinator.

Tuinontwerper brengt mooi voedsel naar de achtertuin van de patissier.

Tuinieren met kippen: Compost maken (het is gratis meststof!).

De planten groeien in onze klassieke Revolution Patio Planter.

com/buy/gardeners-revolution-classic-self-watering-patio-planter/8594375VS.

com/buy/copper-cap-raised-bed/16205.

Als je weet hoe je de siroop moet oogsten, laat het ons dan weten. Ik ben geïnteresseerd!

Je moet het sap uit de stokken persen, en het dan inkoken. Het vergt veel sorghum, apparatuur en geduld! Kijk eens naar dit artikel op de website van Mother Earth News:.

com/real-food/making-sorghum-zb0z11zalt.

Bewaar mijn naam, email en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar geef.

Revitaliseer je kamerplanten met wormengiet.

Revitaliseer je kamerplanten met wormengiet.

Pattypanpompoen: Compact, productief en een beetje nootachtig.

© 2008-2017 Gardener's Supply Company, 128 Intervale Road, Burlington, VT 05401.

Er zaten geen kaartjes bij over de verzorging en de verpakking van het plantje vond ik ook een beetje tegenvallen.

De onderkant van het bananenblad is met een witte waas bezet.

Production 100% naturelle dans notre pépinière à Couëron (44220 - France). Vergelijkbare rassen voor Winterharde Eetbare Banaan (Da Jiao). De onderkant van het bananenblad is met een witte waas bezet. Musa Dajiao is een bijzondere bananensoort. te stekken of de zaden te oogsten en te planten.

Installation en pleine terre une fois bien développé.

Verder een plant met stevige, brede bladeren die niet snel kapot waaien. Hij houdt er het meest van om in de volle zon halfschaduw te staan, al het licht tot zich nemend. Bananes de petites tailles très parfumées. Het is aan te bevelen om een laag potgrond aan te brengen, compost raden wij af. Deze bananen zijn de enige goed eetbare ( bakbananen) die in ons klimaat te kweken zijn. résistant, Acariens, Excès d'eau, Froid. Ook kan hij goed tegen regen, dus in de herfst en lente en regendagen van de zomer hoeft hij ook niet naar binnen. Als u nu al bomen wilt laten bezorgen net buiten ons bezorgebied, bijvoorbeeld fruitbomen laten bezorgen in Amsterdam, dan kunt u contact opnemen voor een bezorgprijs op maat.

Croissance rapide, Fruits comestibles, Gros développement, Nectarifère, Ornemental, Rare, original, Rustique au froid.

Buiten de bovenste richtlijnen om kunt u het beste de volgende regels hanteren:. Plantje kan beter klantenservice was goed. Geef eerst de plant een klein beetje water. Deze bananen soort heeft bredere bladeren en ze zijn ook steviger dan bijvoorbeeld de musa basjo, wat als gevolg heeft dat ze niet snel stuk waaien. Het is een kruising tussen de Musa sikkimensis en Musa balbisiana.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost musa da jiao

Voor een Musa 'Da Jiao' is het een natuurlijke zaak dat bladeren dor worden en afsterven.

Bananier chinois, musa da jiao, Musa dajaio, musa dajiao.

Mediterraan `Winterharde Eetbare Banaan (Da Jiao)`. Zie onze agenda halverwege de Home page voor overige bijzondere openingstijden, beurzen en markten. De bakbanaan doet het goed alleen het andere bananen plantje was binnen 5 dagen al helemaal dood dit is erg jammer. Kijk voor het bezorgen van deze plant bij "Onze eigen bezorgdienst: Bezorgen van grote planten". Hij vind zijn oorsprong uit China waar hij op dit moment veel verbouwd word door zijn bak bananen (vruchten). Hierdoor kan hij ook een aantal graden vorst verdragen. U kunt inloggen in uw account en bestellingen plaatsen!. Pour les variétés dites rustiques: Nous ne conseillons pas de mettre en pleine terre ou en pot en extérieur pour l'hiver de trop jeune sujet, et de planter une fois adulte au printemps pas avant Mai (en protegeant l'hiver avec un fort paillage en hauteur et largeur ), Rempoter un bananier uniquement en végétation et au printemps ou été. Maar om de bladeren mooi diep groen en sterk te houden raden wij aan om de voeding aan te vullen met het gespecialiseerde voedingsmiddel [florentus].

Winterharde Eetbare Banaan (Da Jiao) is een geheel zelfbestuivende plant.

Namelijk dat de plant sneller groeit wanneer de wortels de ruimte hebben. Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend. Inscrivez-vous pour recevoir 1 fois par semaine nos nouveautés, conseils et être prévenu en avant-première de nos promotions !. Lumineuse, Soleil, Selon région et climat. Het inplannen van een bezorging met onze eigen auto kan wel eens even duren, dus zelf af komen halen (bijv.

Ook kan de plant beter tegen lage temperaturen met een grotere kluit.

Als de grond redelijk vochtig is, dan heeft de bananenplant nog genoeg water. Zorg ervoor dat de Musa 'Da Jiao' - Bak banaan - bakbananenplant zo weinig mogelijk wind ervaart. Kan de firma Palmverde van harte aanbevelen. Het is een grote goed eetbare banaan die qua smaak naar de "Namwah" neigt.

De Musa dajiao komt uit China en de banaan wordt daar veel voor consumptie gebruikt.

Ook wel de bakbanaan genoemd het is een kruising tussen de Musa sikkimensis en Musa balbisiana. Overwinteren in vorstvrije ruime en weinig tot geen water in de winter. Hoe moet je de Musa 'Da Jiao' - Bak banaan - bakbananenplant snoeien en wanneer?. com gelden niet voor het gehele assortiment. Deze banaan groeit erg snel en u hoeft niet lang te wachten op een flinke banaan. Hierdoor kan hij ook een aantal graden vorst verdragen. Als u zeker wilt zijn dat de bomen van uw wens bij ons aanwezig zijn kunt u vooraf via deze site de planten bestellen en tijdens het bestellen kiezen voor "Afhalen". Hierover heb ik contact opgenomen met de verkoper.

Musa sikkimensis Red Tiger - Darjeelingbanaan.

Musa Dajiao is een bijzondere bananensoort. Deze soort groeit voortreffelijk en kan goed tegen onze winters. Si il est amené à être installé en pleine terre ou en serre froide Il faut absolument l'installer une fois que la souche est bien développée, les jeunes sujets sont très fragiles et ne résistent logiquement pas bien aux hivers et même difficilement à une saison, il faut les conserver en pot à labris hors gel afin dobtenir un sujet correct. Het helpt zeker in bepaalde behoeftes van de plant. Vooral tijdens de warme dagen moet er elke dag water gegeven worden, dat de kluit goed vochtig is. Musa 'Da Jiao' - Bak banaan - bakbananenplant - Thuis Decoraties. Développement: Tronc épais, vert, pruiné. Bijbaan: winkelhulp bij fruitbomen speciaalzaak. Daaronder dient hij beschermd te worden, of naar binnen geplaatst te worden.

Utilisation: Massif, isolé, serre froide, serre chaude, en pleine terre, en pot.

0","seriesList":[],"sellerName":"bol.

Wij gebruiken een cookie op onze website die noodzakelijk is voor de afhandeling van uw bestelling. Inscrivez-vous pour recevoir 1 fois par semaine nos nouveautés, conseils et être prévenu en avant-première de nos promotions !. voor onze speciale aanbiedingen en alle categorieën voor allerlei soorten palmen en mediterrane planten en bloemen!. Kwam halfdood aan begraven in een doos vol hooi, stierf na een week. Plantje kan beter klantenservice was goed. innerHTML = bookmarks; bookmarks.

Meld u nu aan voor extra informatie of nieuwe producten.

Maar, bij -5 vrieskou krijgt hij het zwaar. Buiten de vaste openingstijden om is de kwekerij ook op afspraak vrijblijvend te bezoeken. Richt op een verschil van 2 tot 6cm. Hij zal u daar dankbaar voor zijn. De volgende rassen hebben de zelfde rijptijd, smaak en manier van gebruiken. Musa 'Da Jiao' - Bak banaan - bakbananenplant 7-25cm | bol. Is de grond binnen 2 dagen droog dan betekent dat dat hij wat meer water nodig heeft.

Wij hopen over enkele maanden ons bezorgebied te vergroten, en dan wordt ook een kilometertarief ingevoerd.

Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Hierover heb ik contact opgenomen met de verkoper. Musa 'Da Jiao' - Bak banaan - bakbananenplant 7-25cm. De beste plant tijd is in maart april. Wanneer de Musa 'Da Jiao' buiten staat heeft hij tijdens de koude dagen weinig water nodig.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen